Jardins de Llum 2024, sóc artista convidada a l'espai de l'Anònima. Explicació i entrevista - Jardins de Llum, artista invitada a l' Anònima. Explicación y entrevista en la emisora Ona Bages



Aquesta nova edició de Jardins de Llum 2024, sóc artista convidada a l'espai de l'Anònima.

El tema girarà al voltant de la llegenda de les Dones d'Aigua. Éssers mitològics amb poders màgics que associats amb el gènere masculí donen prosperitat a canvi de prometre que a guardaran el secret  que elles son dones encantades. Quan es trenca aquest pacte, la persona i el seu voltant entren a la desgràcia. Tot plegat és una metàfora del comportament humà.


Afegeixo una reflexió: fa anys que patim sequera i la Festa de la Llum de Manresa existeix arrel d'una al segle XIV. Per tant 950 anys després, es repeteixen els fets. Reflexionem, perquè l'aigua és un element infabricable i incalculable.


En esta nueva edición de Jardines de Luz 2024, soy artista invitada en el espacio de la Anónima.

El tema girará alrededor de la leyenda de las Mujeres de Agua. Seres mitológicos con poderes mágicos que asociados con el género masculino dan prosperidad a cambio de prometer que a guardarán el secreto que ellas su mujeres encantadas. Cuando se rompe este pacto, la persona y su alrededor entran a la desgracia. Todo ello es una metáfora del comportamiento humano.



Añado una reflexión: hace años que sufrimos sequía y la Fiesta de la Luz de Manresa existe raíz de una en el siglo XIV. Por lo tanto 950 años después, se repiten los hechos. Reflexionamos, porque el agua es un elemento infabricable e incalculable.


L'obra se situará en el patio de la anòmina, antigua fàbrica téxtil.


Dies/días:

17 i 18 de febrer

17 y 18 de febrero

de 19 a 23 horas

Nucli antic de Manresa

Casco antiguo de Manresa


Noticia


Entrevista


Comentarios

Entradas populares de este blog

Novel·la publicada! Ella no es un nombre

Obra seleccionada al 93è concurs exposició d'artistes manresans Ciutat de Manresa 2023

Disseny del cartell per a Ca La Teia: Mostra d'obres d'artistes locals a Santpedor